Om LUMENS


Hos LUMENS har vi ikke lygter fra en masse forskellige leverandører - Vi har to, men det er til gengæld også to af verdens bedste ekstremlygte producenter - nemlig WUBEN og Manker ! 

Begge producenter har mange års erfaring i forskning og udvikling, fremstilling og markedsføring af high-end professionelle kvalitetslygter, der qua nyeste LED teknologi, kan levere lys i mængder og længder, som traditionelle lygteprodukter ikke kommer i nærheden af. 

Produkterne har et innovativt design, en overlegen performance, er særdeles robuste og vandtætte, er elegant udført med en høj driftsikkerhed og har en sublim ydeevne. Alt dette uden at gå på kompromis med at levere et ergonomisk, komfortabelt og ”easy to carry” produkt. Lygterne er bl.a. produceret til brug indenfor militær, politi, brandvæsen, jagt, eftersøgning og redning, efterforskning, camping/outdoor, vagt og patrulje – situationer og miljøer hvor behovet for mængden af lys, længde på lys, lysintensiteten, holdbarhed og funktionalitet overstiger, hvad en traditionel lygte kan forventes at kunne levere. 

LUMENS forretningskoncept bygger i al sin enkelthed på tilbuddet om fokuseret, effektiv og tilgængelig rådgivning, salg og efter salg service af dette specifikke produktsortiment. 

LUMENS sætter en ære i høj faglig kompetence, opdateret viden om vores produkter og en grundindstilling, der sætter kunden i centrum - Hver gang ! 

Vi søger, at møde eksisterende og kommende kunder med dialog, samarbejde, indsigt, respekt og forståelse overfor målet og vejen der til. Med parametre og forudsætninger afstemt, så vil LUMENS levere i henhold til dine behov, ønsker og forventninger - som et minimum !

Velkommen hos LUMENS !


FØLG OS
Gå ikke glip af nyheder & konkurrencer